Detalii de executie la mobila la comanda

mobila la comanda

Frumusețea stă-n detalii, iar în cazul mobilei la comandă produse de Deco-Mob am putea spune că și-n utilitatea practică a acestora. Mobila executată de noi va fi silențioasă, adică nu veți auzi zgomotele acelea cu care v-ați obișnuit deja, acelea caracteristice când închizi o ușă de la un dulăpior sau vei închide un sertar la mobila din bucătărie.

Mobila noastră are în componență brațe, balamale și sisteme de extragere a sertarelor care vă vor uimi cât de lin și ușor vor funcționa. Exact ca o mobilă cum vedeți în filme, deși Deco-Mob Timișoara își propune să producă doar mobilier „pământean” adică produsă de osameni obișnuiți și pentru oameni obișnuiți. Aceasta nu înseamnă că producem de calitate îndoilenică!

mobila la comandaSistemele de uși glisante produse și montate de Deco-Mob Timișoara sunt un mobilier deosebit de practic pentru o locuință modernă. Mobila la comandă Deco-Mob Timișoara va comprima și apoi va extinde întotdeauna spațiul. Expresia își are acoperire în faptul că pentru a obține mai mult loc de depozitate soluțiile propuse de noi vor ocupa foarte puțin spațiu. Soluțiile tehnice implementate de noi la execuția de mobilă nu doar că folosesc o tehnologie modernă și inovativă, ci aplică și ultimele principii de design care se dezvoltă la ora actuală.

Suprafețele mobilierului executat la comanda clientilor nostri vor fi rezistente la apa sau alti factori agresivi. De exemplu in bucatarie, blaturile de la Deco-Mob vor fi rezistente la umezeala si, in acelasi timp la contactul cu sprafetele fierbinti ale veselei sau aparatelor casnice. Mobila oferita de Deco-Mob se va distinge cu siguranta, iar de-a lungul anilor nu veti observa „valuririle” si „încrețirile” atât de comune mobilei obișnuite. Evident, presupunem că o veți exploata în mod rațional.

pat la comandaPaturile produse de Deco-Mob Timisoara nu vor scartai de cate ori vă intoarceti pe o parte sau alta. Asta nu neapărat pentru că sunt produse din materiale extravagante, ci sunt îmbinate cu precizie și cu materiale de excelentă csalitate. Mânerele cumpărate odată cu dulapurile noastre nu vă vor rămâne în mână. Iar pe divanurile și canapelele executate la comandă de către Deco-Mob vă puteți așeza liniștitți, puteți privi la TV sau sta la discuții cu prietenii, canapelele noastre nu se vor prăbuși niciodată!

Mobilierul la comandă executat de Deco-Mob va fi aproape la fel ca în prima zi în care l-ați cumpărat. Desigur, în condițiile unei exploatări și întrețineri adecvate.

Vă muțumim că ne-ați ales.