prima pagină

produsele noastre

mutări de mobilier, relocări firme

contactați-ne

Deco-Mob Timișoara produce mobliă din PAL melaminat folosind cea mai avansată tehnologie existentă la ora actuală. Produsele noastre se bazează în principal pe sistemul implementat de firma INDECO - Canada ai cărei reprezentanți în România suntem.

Sistemul dulapurilor înzidite cu uși glisante face posibil ca mobila dvs. să aibă exact dimensiunile pe care le doriți. Astfel, mobila din PAL melaminat produsă de Deco-Mob Timișoara răspunde celor mai exigente dorințe ale cumpărătorului și se integrează perfect în interiorul locuinței.

Avantajele produselor noastre este evident: adaptabilitate maximă pentru orice tip de interior, creativitate și diversitate care ating limite maxime.

Mobila din PAL melaminat produsă de Deco-Mob Timișoara este concepută după necesitățile clientului, produsă și montată cu cea mai mare grijă. Suntem exigenți cu noi înșine, atenți la fiecare detaliu al produsului nostru. Sistemul de dulapuri înzidite cu uși glisante al mobilierului nostru, face ca interiorul locuinței să aibă un puternic caracter practic și estetic.

Deco-Mob Timișoara este axată pe producția de mobilă din PAL melaminat de serie mică, medie și la comandă, care conține un înalt grad de tehnolgie și utilitate. Am ales să ne ghidăm după aceste concepte deoarece deținem lucrători cu cea mai înaltă calificare și utilaje de cel mai înalt nivel.

"Decorează-ți viața!" este motto-ul firmei Deco-Mob Timișoara, iar prin sistemul de dulapuri înzidite cu uși glisante am reușit să pătrundem în locuințele celor mai exigenți clienți. Mobila din PAL melaminat livrată de Deco-Mob Timișoara este practică, deosebit de estetică, se adaptează perfect și transformă interiorul locuinței într-un mediu plăcut și relaxant.

© Deco-Mob srl Timisoara