Deco-Mob Timisoara – mobila la comanda

cap

indeco-timisoaraDeco-Mob Timisoara produce mobila la comanda din PAL melaminat folosind cea mai avansata tehnologie existenta la ora actuala. Produsele noastre sunt unicat sau serie foarte mica si se bazeaza in principal pe sistemul implementat de firma INDECO – Canada ai carei reprezentanti in Romania suntem.

Sistemul dulapurilor inzidite cu usi glisante face posibil ca sa realizam mobila la comanda cu exact dimensiunile pe care le doriti. Astfel, mobila din PAL melaminat produsa de Deco-Mob Timisoara raspunde celor mai exigente dorinte ale clientului si se integreaza perfect in interiorul locuintei. Pe baza de comanda realizam aproape orice gen de mobilier.

Avantajele produselor noastre sunt evidente: adaptabilitate maxima pentru orice tip de interior, creativitate si diversitate care ating limite maxime.

mobila-introMobila din PAL melaminat produsa la comanda de Deco-Mob Timisoara este conceputa dupa dorinta intocmai a clientului, este produsa si montata cu cea mai mare grija. Suntem exigenti cu noi insine, atenti la fiecare detaliu al produsului nostru. Sistemul de dulapuri inzidite cu usi glisante al mobilierului nostru, face ca interiorul locuintei sa aiba un puternic caracter practic si estetic.

Deco-Mob Timisoara este axată pe productia de mobila la comanda din PAL melaminat sau serie mica si contine un inalt grad de tehnologie si utilitate. Am ales să ne ghidam dupa aceste concepte deoarece detinem lucratori cu cea mai inalta calificare si utilaje de cel mai inalt nivel.

mobila-intro2“Decoreaza-ti viata!” este motto-ul firmei Deco-Mob Timisoara, iar prin sistemul de dulapuri inzidite cu usi glisante am reusit sa facem mobila la comanda pentru cei mai exigenti clienti. Mobila din PAL melaminat livrata de Deco-Mob Timisoara este practica, deosebit de estetica, se adaptează perfect si transforma interiorul locuintei intr-un mediu placut si relaxant.