Mobilier la comandă

mobila bucatarie

Deco-Mob Timișoara execută mobilă la comandă pentru locuința dvs., pentru biroul sau firma dvs. Aria noastră de interes sunt clienții din Timișoara și juețul Timiș, dar nu excludem să lucrăm și să onorăm comenzile primite din alte zone din România. În general lucrăm mobilă de serie mică sau produse unicat, personalizate după gustul și posibilitățile fiecărui client.

Începutul colaborării noastre, adică dvs client iar noi executant va începe prin trimiterea unei comenzi către noi, preferăm direct un telefon în intervalul orar publicat pe site. Știți cum e, la telefon ne auzim, vorbim, totul se derulează mai repede decât un e-mail sau un sms. Plus că e-mailurile se mai pot pierde.

mobila dormitor comandaOrice mobilă pe care o veți comanda trebuie să se încdreze în linia generală a producției noastre, respectiv să se refere la materiale pe care le folosim în mod curent (PAL, MDF) iar în ceea ce privește tapițeria este mai bine să vorbim în mod direct. S-ar putea să nu aveam exact materialul solicitat dar vă putem sugera altceva, iar o mobilă la comandă executată de noi tocmai prin asta se remarcă: o facem așa cum doriți!

Desigur că o soluție și mai bună ar fi să veniți direct la sediul nostru, veți putea afla detalii si veți putea vedea și altceva din modelele executate de noi, mobila la comandă produsă de Deco-Mob se adresează unui public cât mai numeros. Vă rugăm să rețineți că noi nu locuim la sediul firmei, ca atare vă rugăm să ne căutați în timpul programului, va fi întotdeauna cineva care să vă explice ți să vă dea detalii pentru orice mobilier pe care-l putem executa la comandă. De asemenea venind la sediul firmei veți avea șansa de a adăuga elemente noi și veți afla și un deviz cel puțin estimativ al comenzii dvs.

dulap mobila comanda usi culisanteDupă ce vom prelua comanda dvs de mobila, va urma un timp necesar executării acesteia. După cum bănuiți, ne străduim să onorăm orice mobilier într-un timp cât mai scurt. În cele mai multe situații chiar lucrăm mai repede decât ne-am înțeles cu un client, dar mobila la comandă pe care o doriți se va realiza cu siguranță în termenul solicitat. Foarte rar nu executăm la timp mobilierul după comanda dvs., iar acest lucru se datorează întotdeauna unor factori externi de voința noastră.

Apoi, când e gata, vă sunăm și veniți după ea sau vă aducem noi mobila și o montăm la locuința dvs., după caz. Sperăm să fie mobila la comandă pe care o veți ține minte tot timpul și să ne recomandați și rudelor și cunoștințelor dvs.