Producator

Mobila la comanda TIMISOARA

Deco-mob

despre

Deco-mob

Cine Suntem?

Producem mobilier la comanda in Timisoara si in exterior, in functie de cerinte, imbinand viziunea clientului cu profesionalismul si experienta noastra. Scopul nostru e de a livra satisfactie si mobilier de inalta calitate.

Povestea noastra

Meseria de tamplar este o pasiune mostenita din generatie in generatie. Povestea incepe in anul 1970 cand tatal fondatorului invata meseria in judetul Harghita unde isi si deschide primul atelier de tamplarie, ulterior in anul 1990 ajunge in Timisoara unde incepe sa lucreze prin diferite ateliere, 5 ani mai tarziu tatal incepe sa-si instruiasca fiul pasionat de aceasta meserie luand-ul langa el ca si ucenic. In anul 2000 acestia pun bazele DecoMob, devnind una dintre cele mai longevive firme producatoare de mobila la comanda in Timisoara, anxata pe invovatie si statisfactie pentru client.

fondator

pasiune si profesionalism

Florin Munteanu

"Am ales acest drum si aceasta abordare urmandu-mi pasiunea pentru tamplarie mostenita de la tatal meu, inca din anul 2000 de cand am pus bazele acestei afaceri am fost axat pe calitate si profesionalism, incercand mereu sa inovez, sa imbunatatesc tehnologiile si modul in care firma DecoMob isi face clientii multumiti."

Echipa

Fara de care nu am fi reusit

Cel mai greu in ziua de astazi consideram ca este sa gasesti oameni potriviti si pasionatii de ceea ce fac. Suntem foarte recunoscatori ca am reusit de-a lungul anilor sa strangem o echipa pe oameni dedicati care impart aceleasi valori ca si noi, si anume: responsabilitate, calitate si devodament. Multumim echipei fara de care nu am fi reusit!

Mobila la comanda Timisoara, Canpele la Comanda, Bucatarii, Dressinguri, Dormitoare Deco mob Producator de mobila de calitate la comanda TImisoara

Calitate

Profesionalism

materie priMA FURNIZATA DE PARTENERII NOSTRI: