Producator

Mobila la comanda TIMISOARA

Deco-mob

despre

Deco-mob

Cine Suntem?

Realizam mobilier la comanda atat in Timisoara, cat si in alte orase din tara, in functie de cerinte, imbinand viziunea clientului cu profesionalismul si experienta noastra. Scopul nostru este sa livram mobilier de inalta calitate, conform asteptarilor si dorintelor clientilor nostri, asigurandu-ne intotdeauna ca acestia vor fi multumiti de serviciile si produsele pe care le oferim.

Povestea noastra

Tamplaria este o pasiune mostenita din generatie in generatie, meseria de tamplar, invatata din tata in fiu, fiind practicata cu drag de-a lungul a mai bine de 5 decenii. Povestea incepe in anul 1970, cand tatal fondatorului invata meseria in judetul Harghita, unde isi si deschide apoi primul atelier de tamplarie. Ulterior, in anul 1990, ajunge in Timisoara, unde continua sa isi desfasoare activitatea, lucrand in diverse ateliere de tamplarie. Cinci ani mai tarziu, tatal incepe sa isi instruiasca fiul pasionat de aceasta meserie, luandu-l in atelierul sau ca ucenic. In anul 2000, pun impreuna bazele DecoMob, care va deveni una dintre cele mai longevive firme producatoare de mobila la comanda din Timisoara, axata pe inovatie si orientata spre client.

fondator

pasiune si profesionalism

Florin Munteanu

"Am ales acest drum si aceasta abordare urmandu-mi pasiunea pentru tamplarie, mostenita de la tatal meu. Inca din anul 2000, de cand am pus bazele acestei afaceri, am considerat esentiale calitatea si profesionalismul, incercand mereu sa inovez, sa imbunatatesc tehnologiile si modul in care firma DecoMob isi face clientii multumiti."

Echipa

Fara de care nu am fi reusit

A gasi oameni potriviti pentru a lucra in acest domeniu, cunoscatori ai meseriei si pasionati de ceea ce fac, constituie o misiune dificila in ziua de astazi. Suntem foarte recunoscatori ca am reusit de-a lungul anilor sa strangem o echipa pe oameni dedicati, care impart aceleasi valori ca si noi, responsabilitate, calitate si devotament. Multumim echipei fara de care nu am fi reusit!

Mobila la comanda Timisoara, Canpele la Comanda, Bucatarii, Dressinguri, Dormitoare Deco mob Producator de mobila de calitate la comanda TImisoara

Calitate

Profesionalism

materie priMA FURNIZATA DE PARTENERII NOSTRI: