Bun venit pe Deco-Mob!

DESPRE NOI

Compania DECO MOB are o experiență de peste 15 ani în domeniu și este apreciată de clienți pentru calitatea produselor și pentru serviciile excelente oferite.
      DECO-MOB oferă o gamă variată de produse de mobilier, inclusiv bucătării, sufragerii, dormitoare, mobilier de birou, mobilier pentru copii și multe altele. Toate produsele sunt fabricate în România, folosind tehnologie modernă pentru a asigura durabilitatea și confortul clienților. 
      Dragostea pentru mobilier estetic și funcțional, alături de cea pentru electrocasnice performante, ne-au determinat să aducem soluții de calitate superioară pentru clienții nostri. Încă de la început nu am făcut rabat de la calitate, astfel că până în prezent ne-am pus amprenta în casele și spațiile comerciale a mii de clienți… 
      Deși ne-am lansat pe piață în 2004 sub acest brand, povestea noastră începe cu mult înainte: Fiind vorba de o afacere de familie, pasiunea pentru tâmplărie și mobilier s-a transmis până la a 3-a generație, fiind în prezent puternic influentată de spiritul celui mai tânăr și inovativ membru.
       Suntem recunoscuți pentru profesionalismul și atenția acordată clienților. Rețeaua noastră de distribuție acoperă întreagă țară și o parte din Europa

SHOWROOM

Magazinul de prezentare se găsește în vecinătatea fabricii, în Timișoara. Aici puteți fie inspirați pentru următoarea amenajare sau puteți fi consiliat în legătură cu aceasta de către specialiștii noștri în materie de design și proiectare de mobilier. Puteți alege dintr-o gramă larga de materiale, culori, texturi și accesorii, fiecare detaliu fiind stabilit cu atenție pentru a obține mobilierul la care ați visat. Aici puteți cumpără articole disponibile din gama noastră de mobilier sau electrocasnice precum Smeg, Franke, Haier, Elica. Tot la noi aveți posibilitatea crea un design personalizat după gustul dumneavoastră.

PRODUCȚIE

Din dorința pentru eficientă, performanță și calitate, am evolutat pe parcursul anilor în producția de mobilier, odată cu evoluția tehnologica la scara larga. Astfel, de la an la an am căutat ne îmbunătățim procesul tehnologic aducând în atelierul nostru CNC-uri și mașini performante de top, învățând totodată alaturi de meșterii cu care ne mândrim, ne adaptam la ultimele cerințe în materie de tehnologie și producție. Din pasiunea pentru performanta, eficienta și calitate, odată cu evoluția tehnologica la scara larga, am dorit evoluam și noi în procesul producției de mobilier de care suntem responsabili la fabrica DECO MOB din Timișoara. De la an la an am căutat ne îmbunătățim procesul tehnologic aducând în atelierul nostru CNC-uri, mașini de cant cu prefrezare și alte mașini performante de top. Am învățat ne adaptam la ultimele cerințe în materie de tehnologie și producție alaturi de echipa de meșteri cu care ne mândrim de ani de zile.

PARTENERI