Bun venit pe Deco-Mob!

PORTOFOLIU

Mai jos puteți urmării portofoliul nostru​

SPAȚII COMERCIALE

Marele proiect ambițios al celor de la LENSA, care a luat contur la mijlocul anului 2020, a fost, ca în toate marile orașe din Romania, să deschidă câte un magazin de ochelari. Echipa Lensa, a ales ca DECO-MOB să facă parte din familia lor, noi realizand mobilierul tuturor magazinelor deschise în țară și în curând în Europa. Am mobilat pană în prezent 37 de magazine, printre acestea numărându-se și cel mai mare magazin de optică din vestul Europei de aproximativ 1000 mp. În doar trei săptămâni de producție și 4 zile de montaj am reușit sa ducem la bun sfârșit proiectul, la timp pentru marea deschidere! Colaborarea de lungă durată a fost posibilă datorită bunei comunicări, transparenței, și poate cel mai important: timpul scurt de producție și montaj, cu care ne-am onorat clienții, iar aceștia s-au bucurat de inaugurarea tuturor magazinelor la timp și fără griji.

BUCĂTĂRII

Există mai multe avantaje în a alege o bucătărie la comandă în loc de o soluție preconstruită. În primul rând, o bucătărie la comandă poate fi proiectată pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile și forma spațiului disponibil, oferind astfel mai multă eficiență și confort în timpul gătitului. În plus, proprietarul poate alege materialele și finisajele care să se potrivească cel mai bine cu preferințele lor și cu designul general al casei.
     Există o varietate de materiale din care se pot face bucătării, fie că sunt preconstruite sau personalizate. În general, alegerea materialelor depinde de preferințele estetice, bugetul disponibil și durabilitatea necesară. Iată câteva dintre cele mai populare materiale alese de către noi pentru fabricarea bucătăriilor:
 
1. PAL-ul poate fi utilizat în orice construcție precum a fronturilor, a carcaselor pentru dulapuri, sertare și alte elemente structurale ale bucătăriei. PAL-ul poate fi de mai multe grosimi, ceea ce denota și rezistența mobilierului, fabrica noastră folosește pentru structura oricărui mobilier doar PAL cu grosimea de 18 mm, care poate fi acoperit cu o placă de finisaj, cum ar fi melamina în mai multe texturi și nuante pentru a oferi o suprafață netedă și rezistentă la apă, zgârieturi și alte deteriorări.  
2. MDF-ul este un material durabil și rezistent, care poate fi prelucrat și vopsit într-o varietate de culori și finisaje. Este o alegere populară pentru bucătăriile moderne și contemporane, deoarece poate fi folosit pentru a crea un aspect elegant și uniform.
 
BLATURI:
 
    BLATURI TERMOREZISTENTE (placajul cu fibra de lemn) sunt o opțiune mai accesibilă și durabilă pentru cei care doresc un blat termorezistent pentru bucătăria lor. Acestea sunt realizate prin acoperirea unui strat de PAL cu o lamină termorezistentă, cum ar fi hârtia melaminată sau folia PVC, și sunt întărite cu rășini sintetice pentru a le conferi durabilitate și rezistență la zgârieturi.
 
    Blaturile termorezistente din PAL sunt disponibile într-o varietate de culori și modele, ceea ce le face o alegere populară pentru bucătăriile moderne și contemporane. Ele pot fi folosite pentru a crea un aspect elegant și sofisticat în bucătăria dumneavoastră.
    
BLATURI DE CORIAN:
 
Avantajul Corianului pentru care noi, DECO-MOB am și ales sa lucrăm cu acest tip de material este faptul că acesta poate fi modelat și tăiat în diverse forme și dimensiuni, poate fi termoformat încât să nu se vadă nicio îmbinătură, ceea ce face o opțiune versatilă pentru bucătării de orice dimensiune și formă. Chiar dacă acesta se zgârie,poate fi șlefuit și își poate recăpăta forma inițială. 
Nu există nici un alt material care să aibe toate calitățile acestea la un loc. 
     Blaturile de Corian sunt o opțiune populară pentru bucătării, deoarece sunt durabile, rezistente la zgârieturi și la căldură, și ușor de curățat. Corian este un material solid-surface, adică este compus dintr-un amestec de rășini acrilice și minerale naturale, care îi conferă o durabilitate și o rezistență ridicată la uzură.
Blaturile de Corian sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele, ceea ce le face o alegere populară pentru bucătăriile moderne și contemporane. Ele pot fi folosite pentru a crea un aspect elegant și sofisticat în bucătăria dumneavoastră.
         Cu toate acestea, blaturile de Corian pot fi mai scumpe decât alte tipuri de blaturi datorită tuturor calităților speciale pe care acesta îl are.
 
 
BLATURI HPL
 
       HPL (High-Pressure Laminate) este un material rezistent și durabil, compus din mai multe straturi de hârtie și rășini fenolice, presate sub presiune ridicată și temperaturi înalte. Această tehnică de producție face ca HPL să fie un material compact, impermeabil și rezistent la impact, zgârieturi, căldură și uzură, ceea ce îl face o alegere populară pentru blaturile de bucătărie.
    Blaturile de HPL sunt disponibile într-o gamă largă de culori, modele și texturi, ceea ce le face o opțiune versatilă pentru bucătăriile moderne și contemporane.

DORMITOARE

LIVINGURI

BĂI

Când vorbim de mobilierul de baie, pentru noi cel mai important aspect este rezistența acestuia în timp, ținând cont de expunerea la abur și umezeală. Pentru acest tip de mobilier noi folosim doar blaturi din materiale complet impermeabile: HPL Compact sau Corian. Mobilierul băilor trebuie în totdeauna să aibă o calitate adecvată de la care nu facem rabat.
    MOBILA DE BAIE 
 
Există o varietate de materiale care se pretează a fi folosite pentru producția mobilei de baie, acestea fiind alese în funcție de aspectul dorit, buget și durabilitate. Iată câteva exemple:
 
1. PAL – este un material durabil și ieftin care poate fi folosit pentru producția mobilei de baie. Este disponibil într-o gamă largă de culori și finisaje, ceea ce îl face versatil pentru diverse designuri de mobilă de baie. Minusul este că nu este atât de rezistent la umezeală ridicată.
 
2. MDF –  Este o opțiune mai scumpă decât PAL-ul, dar are o finisare mai fină ,mai uniformă și poate fi întâlnit în diferite finisaje și culori. Acesta are o rezistență mult mai ridicată la umezeală ceea ce face ca acest material sa fie mult mai potrivit decât PAL-ul. 
 
3. BLATURILE DE CORIAN sunt o opțiune perfectă pentru mobilierul de baie datorită aspectului lor modern și estetic, precum și a proprietăților lor durabile și rezistente la apă. 
 – Corian-ul poate fi tăiat, modelat și finisat pentru a crea aspectul dorit, inclusiv finisaje mate sau lucioase, modele texturate și modele în relief.Blaturile de Corian sunt rezistente la apă și pot fi ușor curățate cu produse de curățare obișnuite, fără a fi nevoie de produse speciale de întreținere. De asemenea, sunt rezistente la zgârieturi și fisuri, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în mediul umed și aglomerat al băii.  
 – Un alt avantaj al blaturilor de Corian este că acestea pot fi integrate cu chiuvetele și robinetele, oferind un aspect uniform și curat. De asemenea, pot fi utilizate pentru a crea designuri personalizate, cum ar fi blaturi curbate sau cu margini sculptate.

COMODE

DRESSINGURI

Nouă plac dressingurile! În orice formă, în orice configurație, cu orice tipuri de uși, glisante, batante, cu accesorii pentru organizarea pantalonilor, pantofilor, curelelor sau ceasurilor. În orice culoare și chiar cu materiale diverse. Putem realiza orice fel de combinație precum vitrine de sticlă fumurie, oglinzi; textilele, MDF-ul, metalul și benzile led. Nu ne dăm înapoi de la nici un proiect ambițios.

PARTENERI