Producator

Mobila la comanda TIMISOARA

Deco-mob

Serviciile noastre

Masuratori

Proiectare

executie

Transport

Mobila la comanda Timisoara, Canpele la Comanda, Bucatarii, Dressinguri, Dormitoare Deco mob Producator de mobila de calitate la comanda TImisoara

Montaj

MASURTORI

Oferim servicii de masurare pentru ca mobila ta la comanda sa fie perfect incadrata in locul dorit. Daca optezi pentru suport din partea noastra in masurarea dimensiuniilor noi iti garantam un rezultat pe masura asteptariilor tale.

PROIECTARE

Orice ideea ai avea cu ajutorul departamantului nostru de proiectare mobila ta la comanda va arata exact asa cum tu ti-o imaginezi. Avem designeri specializati in proiectare de mobila cu ajutorul carora tu iti poti decora dupa bunul plac locuinta.

EXECUTIE

Atelierul nostru este dotat cu Circulare Felder, care ofera prelucrari impecabile si taieri precise. Oferindu-i o finisare curata cu masinile de frezat Felder-Hammer. Dupa care avem Cehisa-masina de cantuit si Vitap-masina de aplicat cant pe curb, pentru ca suprafata mobilei sa devina rezistenta la zgarieturi, uzandu-se greu de-a lungul vietii mobilierului si pentru a nu permite aburilor sa patrunda. Un alt utilaj in prelucrarea lemnului, pe care il gasiti la noi in atelier este masina de gaurit multiplu-Vitap, pentru a rezolva fara compromis problema gauririi multiple.

TRANSPORT

Avem flota de masini pregatita sa-ti transporte mobila in conditii de siguranta, garantam ca produsele tale vor ajunge la destinatii fara surprize neplacute. Buzurile noastre capitonate oferta o protectie de 100% produselor transportate si astfel iti oferim tie ocazia de a-ti zgaria primul mobila. 

MONTAJ

DecoMob ofera servicii profesionale de montaj, astfel ca mobila ta sa ajunga perfect incadrata in locul in care tu ti-ai dorit. Cu echipa specializata DecoMob iti va lasa produsul gata functional fara ca tu sa ai alte batai de cap. 

CE GARANTAM

Livrare promta

Grantam livrarea promta a produsului in conditii speciale cu masini special capitonate pentru a livra produsele noastre in maxima siguranta.

Verificarea calitatii

Garantam verificarea calitatii produselor noastre prin folosirea materialelor de cea mai buna calitate, DecoMob foloseste numai materiale premium garantant o viata indelungata mobilei noastre.

PROTECTIEA PRODUSULUI

Garanta ca mobila la comanda aleasa de tine va ajunge la destinatie perfect protejata de zgarieturi, lovituri sau alte evenimente neplacute.