Producator

Mobila la comanda TIMISOARA

Deco-mob

Serviciile noastre

Masuratori

Proiectare

executie

Transport

Mobila la comanda Timisoara, Canpele la Comanda, Bucatarii, Dressinguri, Dormitoare Deco mob Producator de mobila de calitate la comanda TImisoara

Montaj

MASURATORI

Oferim servicii de masurare, pentru ca mobila ta la comanda sa poata fi incadrata perfect in locul dorit. Daca optezi pentru suport din partea noastra in masurarea dimensiunilor, noi iti garantam un rezultat pe masura asteptarilor tale.

PROIECTARE

Orice idee ai avea, cu ajutorul departamentului nostru de proiectare, mobila ta la comanda va arata exact asa cum tu ti-o imaginezi. Avem designeri specializati in proiectare de mobila, cu ajutorul carora tu iti poti decora dupa bunul plac locuinta.

EXECUTIE

Atelierul nostru este dotat cu Circulare Felder, care ofera prelucrari impecabile si taieri precise. Fronturile sunt finisate cu masinile de frezat Felder-Hammer. Masinile de cantuit (Cehisa) si cele de aplicat cant pe curb (Vitap) din dotare fac suprafata mobilei sa devina rezistenta la zgarieturi si la uzura, fiind totodata protejata impotriva aburilor, astfel ca mobilierul sa arate impecabil dupa multi ani de utilizare.  Un alt utilaj in prelucrarea lemnului, pe care il gasiti la noi in atelier, este masina de gaurit multiplu Vitap, pentru a rezolva fara compromis problema gauririi multiple.

TRANSPORT

Avem flota de masini pregatita sa-ti transporte mobila in conditii de siguranta, garantam ca produsele tale vor ajunge la destinatie fara evenimente neplacute. Autodubele noastre capitonate ofera 100% protectie produselor transportate pentru ca acestea sa ajunga la clientii nostri intacte.

MONTAJ

DecoMob ofera servicii profesionale de montaj, astfel ca mobila ta sa poata fi incadrata perfect in locul in care ti-ai dorit. Echipa de specialisti DecoMob iti va lasa produsul gata functional, nemaifiind nevoie de nicio actiune din partea ta. Poti lasa linistit montajul mobilierului in grija noastra.

CE GARANTAM

Livrare prompta

Grantam livrarea fara intarziere a produsului, in conditii speciale, cu masini special capitonate, pentru a livra produsele noastre in maxima siguranta.

Verificarea calitatii

Va asiguram de calitatea produselor noastre prin folosirea materialelor de cea mai buna calitate. DecoMob foloseste numai materiale premium si implicit ofera mobila utilizabila un timp indelungat.

PROTECTIA PRODUSULUI

Garantam ca mobila la comanda aleasa de tine va ajunge la destinatie perfect protejata impotriva zgarieturilor, loviturilor sau altor posibile evenimente neplacute.